Kies voor de
ondersteuning

Als sportmarketingbureau weet Sport Stories als geen ander wat sport in het algemeen en sporthelden in het bijzonder voor onze samenleving betekenen. Sport is emotie; elke dag opnieuw gaan succes en tegenslag en vreugde en verdriet hand in hand. Metaforisch voor ons leven, ook op de werkvloer. 

Sport Stories begeleidt een select team van topsporters en topsporttalenten en creëert voor hen een omgeving waarin ze zich maximaal op hun sportprestaties kunnen richten. De aanpak van Sport Stories werpt haar vruchten af. Niet voor niets kiezen toppers als Olympisch kampioen Esmee Visser en wereldkampioenen als Kiran Badloe en Kai Verbij voor de ondersteuning door Sport Stories.

Van kleedkamer
tot boardroom

Drijvende kracht achter Sport Stories is oprichter Bart van Schijndel. Zijn DNA is sport. Sport, marketing en business zijn bij Bart van Schijndel al zijn hele leven verweven. Het inhoud geven aan en het neerzetten van merken is zijn passie. Bekende internationale sport- en lifestylemerken heeft hij nieuw leven ingeblazen.

Sinds 2015 is Bart van Schijndel directeur/eigenaar van Sport Stories. Hij kent de markt en verstaat en spreekt de taal van zowel de kleedkamer als de boardroom. Na bescheiden eerste stappen is Sport Stories onder leiding van Bart van Schijndel inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend sportmarketingbureau in Nederland.

Meerdere Europees, wereld- en Olympisch kampioenen maken dankbaar gebruik van de begeleiding van Bart van Schijndel met Sport Stories. Zoals ook veel bedrijven voor hun marketing, management en sales Sport Stories inschakelen. Bart van Schijndel heeft een professioneel netwerk van specialisten opgebouwd, waarmee Sport Stories ook voor jou als ondernemer een groot aanbod aan diensten heeft waarbij sport en business hand in hand gaan.

Joop Lever

Joop Lever heeft in de voorbije decennia zijn sporen verdiend als specialist in exclusieve (Olympische) incentives. Hij kent als geen ander de weg in de wereld van sportevenementen. Samen met Sport Stories weet hij voor jou en je medewerkers en/of relaties van het bezoek aan een sportwedstrijd een unieke belevenis te maken.

Tjerry van Schijndel

Sport en business gaan bij Tjerry van Schijndel altijd hand in hand. Hij is al ruim 15 jaar zelfstandig actief als adviseur, trainer en coach op het vlak van management, sales en marketing. Met sport als metafoor brengt hij ondernemers in topvorm. Geheel volgens het uitgangspunt van Sport Stories vormt hij samen met jou het verhaal dat jij met jouw bedrijf (en mensen) in de markt wilt vertellen en uitstralen.

Onze diensten

Onze topsporters maken Sport Stories zeker ook interessant voor jouw bedrijf. Op het vlak van management, marketing en communicatie biedt Sport Stories tal van diensten die succesvol zijn in te zetten voor het realiseren van jouw zakelijke ambities en doelen.

Onze atleten

Sport Stories gaat niet voor de korte termijn, maar voor langdurige relaties, ook in de begeleiding van haar sporters. Niet voor niets behoren meerdere talenten, die allen de top willen bereiken, tot het team van Sport Stories. We presenteren je graag onze (internationale) toppers, die al vele Europese-, wereld- en zelfs Olympische titels hebben behaald. Ieder met hun eigen verhaal.

Creeer je zakelijke
ambities met sport

Sport Stories is sinds april 2015 actief op de Nederlandse markt. Ons kantoor bevindt zich in een inspirerend stadion (De Weerelt van Sport) , waar dagelijks met passie wordt gewerkt aan creatieve sport concepten, commerciële plannen, marketingcampagnes en exclusieve incentives allen voorzien van passie en sport.  Kom snel eens langs en ontdek welk verhaal wij samen kunnen creëren!

Sport en business samen

Bart van Schijndel heeft een professioneel netwerk van specialisten opgebouwd, waarmee Sport Stories ook voor jou als ondernemer een groot aanbod aan diensten heeft waarbij sport en business hand in hand gaan.

Neem contact
met ons op