Thijs van Dam

Olympic Gold Tokyo 2020

Thijs is met zijn 22 jaar een van Nederlands grootste hockey talenten! Thijs is fulltime hockeyer en droomt van de Olympische Spelen in Tokio 2020. Hij traint meerdere malen per dag op het veld maar ook in het krachthonk. Thijs is een snelle beweeglijke speler en altijd een gevaar voor de tegenstander.  In 2018 tijdens het WK is hij verkozen tot beste talent van het Wereld Kampioenschap.

Thijs speelt voor zijn club in Rotterdam en komt uit voor het Nederlands Team.  De jonge dribbelaar is effectief en snel aan de bal. In de toekomst wil hij heel graag zijn huidige club Rotterdam aan de landstitel helpen.

Hockey en meer

Buiten het hockey vindt Thijs het leuk om presentaties te geven aan het bedrijfsleven of aan hockeyclubs.  Als u uw naamsbekendheid wilt vergroten of product functionaliteiten wilt uitleggen kunt u zeker overwegen om Thijs hiervoor in te zetten als ambassadeur.  Ook kan hij een hockey clinic of een inspirerende sessie op uw bedrijf verzorgen met als thema  winnen, leiderschap, presteren onder druk of over het communiceren binnen uw team!

Samen met Sport Stories streeft Thijs ernaar om meer bekendheid te genereren voor de sport en ook jonge jongens  te laten zien hoe leuk deze sport is! Hockey is een stoere  teamsport.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die Thijs kan bieden voor uw bedrijf. Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan de fans!

Gallery

en_US