SPORTS GIFT CARD

Het fitste cadeau voor elke sportieveling! Zo mag de Sports Gift Card zeker worden genoemd. Vooral de grote diversiteit aan mogelijkheden om te verzilveren maakt de Sports Gift Card bij aftrap al tot een succes. 

De cadeaukaart is behalve online (www.sports-giftcard.com) ook verkrijgbaar bij landelijke retailers als Primera, Jumbo, Spar en Jan Linders, met een waarde van minimaal € 5,- en maximaal € 150,-. De mogelijkheden van verzilveren door de ontvanger van de kaart zijn legio. Tal van online shops en (toonaangevende) sportretailers en -centra nemen deel als acceptant. Met de Sports Gift Card kun je dan ook niet alleen sportkleding-, -attributen en -accessoires kopen. Je kunt de kaart bijvoorbeeld ook besteden aan trainingen in een sportschool, tennis- of padellessen en karten. Maar ook aan sportvoeding en -vitaminen.

Fit en fris

Bart van Schijndel, mede-oprichter, noemt de Sports Gift Card een logisch én belangrijk initiatief. “De coronacrisis trekt een zware wissel op de fysieke en mentale gesteldheid van Nederlanders. Velen zijn minder gaan sporten, zo wijst onder meer een onderzoek van Kantar in opdracht van het NOC*NSF uit. En dat terwijl een goede conditie nu juist belangrijker dan ooit is. Met de Sports Gift Card willen we een bijdrage leveren aan het fit en fris houden van mensen.”

Makkelijk om te geven

Zo’n 4,5 miljoen Nederlanders geven aan minder te sporten wanneer hun sportclub dicht is. Vooral kinderen tot en met 12 jaar (49%!) en jongvolwassenen tot en met 30 jaar (39%) sporten minder. Bovendien geeft bijna een kwart aan moeite te hebben met de motivatie alleen te gaan sporten. Een groot percentage zegt daarnaast ongezonder te zijn gaan eten. Bart van Schijndel: “Ik ben dan ook zeer blij met het grote aantal bedrijven dat deelneemt aan de Sports Gift Card. Dat maakt de kaart meteen al vanaf de start aantrekkelijk om te geven én te krijgen. Met trots en overtuiging zeggen we dan ook dat de Sports Gift Card het fitste cadeau is voor elke sportieveling!”

Geef ook een Sports Gift Card

Het fitste cadeau voor elke sportieveling! Gebruik de kaart voor oa:

  • Sportkleding
  • sportattributen en accessoires
  • Trainingen in sportschool
  • Tennis & Padellessen
  • Karten, Waterskien, Skien, Schaatsen
  • Sportvoeding en vitaminen

Neem contact
met ons op