MERKSESSIES

Als bedrijf is het essentieel om antwoord te kunnen geven op de vraag: ‘Wie ben ik?’. We trappen af met een prikkelende- en richtinggevende presentatie. Daarna gaat Sport Stories graag met je aan tafel om van gedachten te wisselen over deze vraagstelling. Tijdens dit gesprek komen in het licht van merkbuilding items als missie, visie, ambitie, oertypen, positionering, USP’s, klantgerichtheid, employer branding en communicatie aan de orde. In vier stappen word je meegenomen naar de krachtige kern van jouw verhaal. Anders gezegd: van ‘wie ben ik?’ naar ‘MERK wie ik ben!’

De sessies

Waarom Sport Stories?

Na bescheiden eerste stappen is Sport Stories onder leiding van Bart van Schijndel inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend sportmarketingbureau in Nederland.

15 jaar ervaring

Meerdere Europees, wereld- en Olympisch kampioenen maken dankbaar gebruik van de begeleiding van Bart van Schijndel met Sport Stories.

Sport en business samen

Bart van Schijndel heeft een professioneel netwerk van specialisten opgebouwd, waarmee Sport Stories ook voor jou als ondernemer een groot aanbod aan diensten heeft waarbij sport en business hand in hand gaan.

Neem contact
met ons op