KLEEDKAMERSESSIES

Een kleedkamersessie van Sport Stories staat garant voor een inspirerende belevenis. Samen met een topsporter krijg je een unieke inkijk in de wereld van de sport. Kleedkamergeheimen worden onthuld en onze sporthelden vertellen over wat zijn moeten doen en laten om te bereiken wat ze passievol nastreven. En hoe gaan ze om met succes en tegenslagen? Wie weet draag jij even die wereldtiteltrui of krijg je die Olympische medaille omgehangen. Het is zeker dat je voldoende ingrediƫnten krijgt om iets mee te doen voor je eigen business.

Kleedkamersessies

Waarom Sport Stories?

Na bescheiden eerste stappen is Sport Stories onder leiding van Bart van Schijndel inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend sportmarketingbureau in Nederland.

15 jaar ervaring

Meerdere Europees, wereld- en Olympisch kampioenen maken dankbaar gebruik van de begeleiding van Bart van Schijndel met Sport Stories.

Sport en business samen

Bart van Schijndel heeft een professioneel netwerk van specialisten opgebouwd, waarmee Sport Stories ook voor jou als ondernemer een groot aanbod aan diensten heeft waarbij sport en business hand in hand gaan.

Neem contact
met ons op