ONZE DIENSTEN

INFLUENCING

Bij het realiseren van doelen die passen binnen hun eigen beleving, zetten onze sporthelden die invloed ook graag in voor het realiseren van jouw ambities.

BRANDING

We zetten onze kennis en onze topsporters in voor associatie-marketing, naams bekendheid, social media-campagnes, eventuele cultuurverandering en meer.

MERKSESSIES

Het is essentieel om antwoord te kunnen geven op de vraag: ‘Wie ben ik?’. We gaan graag met je aan tafel om van gedachten te wisselen over deze vraag.

CLINICS & WORKSHOPS

Ontdek mogelijkheden  hoe je sport en business hand in hand laat gaan. Onze clinics en workshops met topsporters staan garant voor unieke ervaringen.

PRODUCTPRESENTATIES

De lancering van een nieuw product of dienst is vaak een bijzonder moment. Met de kennis, ervaring en topsporters van Sport Stories geef je zo’n moment de inhoud en waarde die het verdient.

WEBINARS

Al onze topsporters hebben een inspirerend verhaal. Over hun successen, maar zeker ook over hun tegenslagen. Graag trekken ze ook de parallellen van hun sport met jouw business.

KLEEDKAMERSESSIES

Een kleedkamersessie van Sport Stories staat garant voor een inspirerende belevenis. Samen met een topsporter krijg je een unieke inkijk in de wereld van de sport.

SPORT & BUSINESS CAFE

Een talkshow met onze topsporters en succesvolle ondernemers als sprekers? Het ‘op maat’ gemaakte Sport Stories Sport & Business Café-pakket, met sport- en zakelijke actuali- teiten, staat hiervoor garant.

SPORTBOEKEN EN-REIZEN

Verhalen uit de sport zijn vaak ook inspirerend voor de werkvloer. Sport Stories laat het je graag beleven. Op alle mogelijke manieren, ook via het lezen van sportverhalen en -boeken.

NETWERKEN & BUSINESSCLUBS

Sport Stories is thuis in de wereld van sport & business. En dat betekent ook dat Sport Stories bekend is met tal van netwerken en businessclubs die behalve een sportief hart ook een zakelijke insteek hebben.

BEDRIJVEN MARATHON & ALPENCOLPROGRAMMA

Wil jij samen met je team toewerken naar de uitdaging van het lopen van een marathon (of estafette-marathon) of het beklimmen ven een bekende Alpencol (denk aan Alpe d’Huez), dan faciliteren wij je volledig.

Sports Gift Card

Het fitste cadeau voor elke sportieveling! Zo mag de Sports Gift Card zeker worden genoemd. Vooral de grote diversiteit aan mogelijkheden om te verzilveren maakt de Sports Gift Card bij aftrap al tot een succes. Sport Stories is mede-eigenaar van deze unieke sport gift card!

bart van schijndel portret

Sportprofessionals
over Sport Stories:

Bart is professioneel, zeer gedreven en heeft een hart voor de sport

Patrick Lefevere, CEO Etixx-Quickstep Cycling Team

Bart is iemand die altijd zoekt naar de oplossing en weet altijd een prettige manier te vinden om dat proces te begeleiden

Fatima Moreira de Melo, ex-hockeyster

Waarom Sport Stories?

Na bescheiden eerste stappen is Sport Stories onder leiding van Bart van Schijndel inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend sportmarketingbureau in Nederland.

20 jaar ervaring

Meerdere Europees, wereld- en Olympisch kampioenen maken dankbaar gebruik van de begeleiding van Bart van Schijndel met Sport Stories. Bart heeft ook voor menige sport en-lifestyle merken zijn marketing kennis succesvol gebruikt.

Sport en business samen

Bart van Schijndel heeft een professioneel netwerk van specialisten opgebouwd, waarmee Sport Stories ook voor jou als ondernemer een groot aanbod aan diensten heeft waarbij sport en business hand in hand gaan.

Neem contact
met ons op