Gaan voor Goud in Parijs!

Met nog iets meer dan twee jaar te gaan tot de Olympische Spelen van Parijs 2024 hebben zeilsters Odile van Aanholt en Annette Duetz besloten samen verder te gaan. Niet zonder succes, ze werden meteen Werelkampioen in 2022 op Canadees water! Annette Duetz pakte in 2021 met Annemiek Bekkering de bronzen olympische medaille in Tokio in de 49erFX. Odile van Aanholt werd in dezelfde skiffboot, niet veel later dat jaar in Oman, wereldkampioen samen met Elise de Ruijter.

Ze vormen een sterk team. Annette heeft iets meer ervaring in het algemeen en houd graag van zeilen met harde wind en veel snelheid. Odile is dan juist weer een expert in lichte wind. Iemand die het spel heel goed snapt, ze is een echte racer. Deze combinatie maakt het een sterk team.

Annette is in 2022 afgestudeerd (technische natuurkunde) in Delft. 

In 2022 wonnen ze de Conny Rietschoten trophee voor beste zeilers in 2022.

De 49’er is met zijn zwaarden en weinig weerstand een spectaculair nummer. De Formule 1 in het zeilen met snelheden tot 40 kilometer per uur. Teamwork en communicatie tussen stuurvrouw en bemanning is van essentieel belang. Het complete plaatje; overzicht, kracht en tactisch denkvermogen bepaalt of het team in deze klasse succesvol zal zijn of niet.

Trainen en meer

Beide dames houden van het buitenleven, iedere dag trainen ze op het water maar ook op het land. Ze houden van fietsen, skaten, hiken, skiën, snowboarden en suppen! 

Ze zijn o.a. het gezicht van Musto en Victron Energy.  Zeilen biedt de vrijheid tot spelen in de natuur met gebruik van de elementen uit de natuur wind en water. We bieden bedrijven exclusieve mogelijkheden aan i.s.m. met de dames.  Je kunt hierbij denken aan een partnerships, branding mogelijkheden maar ook aan fantastische zeil clinics of workshops.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die we kunnen bieden voor uw bedrijf. Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan de fans!

Gallery