Become world champion

Op 16 jarige leeftijd vertrok Tim naar Schotland met één doel; Rugby Professional worden. Tim heeft zijn doel bereikt , sinds hij in Edinburgh gearriveerd is in 2009 werd hij 4 jaar op rij de meest scorende try speler. Ook heeft hij het record op zijn naam van 3 hatricks in een seizoen. Tim heeft in maart 2015 een droom transfer aangekondigd, hij speelt vanaf september 2016 bij de Harlequins in London in de Engelse premier league. Tim een krachtige, snelle buitenspeler speelt daarnaast ook sinds 2012 voor het Schotse 15-tal wat uniek is voor een man met een Nederlands paspoort. De supporters aanbidden de “geadopteerde Schot” de lange, goedgebouwde atleet en meest scorende speler is altijd goedgezind ten op zichte van zijn fans en de media! Deze stoere atleet met een uniek verhaal toont aan dat dromen kunnen uitkomen mits je keuzes durft te maken en er hard voor werkt. Hij houdt deze dromen graag levend en organiseerde daarom ook de Tim Visser Rugby Dag .Op deze dag voor jonge rugby spelers vertelde hij meer over zijn leven en gaf hij tips om de Nederlandse jeugd ook beter te laten worden. Op het moment is Tim met name actief in de vastgoedsector en deelt hij zijn ervaringen als rugby spelere met het bedrijfsleven. Ook is hij actief als commentator en analist bij o.a. RTL en Ziggo Sport.

Samenwerken?

Tim komt uit een rugby familie, zijn vader Marc heeft meer dan 67 interlands gespeeld voor het Nederlands team en is ook nog steeds scheidsrechter in de Nederlandse Eredivisie,
Zijn jongere broer Sep is ook als rugby speler actief in Schotland. Tim studeerde aan de Northumbria University in Newcastle. Daarnaast heeft hij tijdens zijn carriere al veel televisie ervaring opgedaan in Engeland en Schotland als rugby analist tijdens diverse live wedstrijden op tv, door deze ervaring is Tim ook zeer geschikt als spreker voor al uw bedrijfs events. Wilt u Tim inzetten als ambassadeur voor uw merk, of een inspirende sessie met uw relaties beleven op het veld of in de congreszaal bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Samen met Tim willen we graag meer unieke verhalen gaan vertellen!

Gallery