Olympic Gold Tokyo 2020

Thijs (5 jan 1997) is uitgegroeid tot een van vaste waarde in het Nederlands team! Thijs is fulltime hockeyer en droomt van Goud op  Olympische Spelen in Parijs 2024. Hij traint meerdere malen per dag op het veld maar ook in het krachthonk. Thijs is een snelle beweeglijke speler en altijd een gevaar voor de tegenstander.  In 2018 tijdens het WK is hij verkozen tot beste talent van het Wereld Kampioenschap.

De dribbelaar is effectief en snel aan de bal. In de toekomst wil hij heel graag zijn huidige club Rotterdam aan de landstitel helpen.

Hockey en meer

Buiten het hockey vindt Thijs het leuk om presentaties te geven aan het bedrijfsleven of aan hockeyclubs.  Thijs is o.a. het gezicht van STX, ASICS, STOX en Auping. Als u uw naamsbekendheid wilt vergroten of product functionaliteiten wilt uitleggen kunt u zeker overwegen om Thijs hiervoor in te zetten als ambassadeur.  Ook kan hij een hockey clinic of een inspirerende sessie op uw bedrijf verzorgen met als thema  winnen, leiderschap, presteren onder druk of over het communiceren binnen uw team!

Samen met Sport Stories streeft Thijs ernaar om meer bekendheid te genereren voor de sport en ook jonge jongens  te laten zien hoe leuk deze sport is! Hockey is een stoere  teamsport.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die Thijs kan bieden voor uw bedrijf. Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan de fans!

Gallery

nl_NL