Eeuwig Goud

Ron Zwerver Nederlands beste volleyballer aller tijden,  heeft nadat hij zijn Olympische droom had waargemaakt, 25 jaar in diverse posities gewerkt waar hij zijn competenties als topvolleyballer vertaalde naar het bedrijfsleven. Zo heeft hij in diverse landen gewerkt met als focus high performance; Waaronder in Italië , België, Nederland en in Amerika.

In de diverse functies zoals Professionele Volleyballer bij Treviso in Italie en Roeselare in Belgie, als Bondscoach (Talentteam Nederland), Assiocated Headcoach (Oregon State University) en als Assistent Bondscoach (Nationaal Heren en Vrouwen Team).

Ron heeft dit altijd gecombineerd met presentaties of traject begeleiding voor het bedrijfsleven. 

Team op Olympisch niveau brengen?

Een Gouden medaille op de Olympische Spelen in 1996. Dit was Ron Zwerver zijn beloning voor een decennium lang gedisciplineerd trainen. Jezelf en je eigen behoefte aan de zijlijn plaatsen voor dat ene doel: goud winnen. Opgeven was simpelweg geen optie. Het harde werken en de duizenden opofferingen werden uiteindelijk beloond met een gouden randje. Letterlijk en figuurlijk. Niet alleen talent, maar ook karakter bepaalt je succes. Dit gaf Ron in zijn carrière als coach ook mee aan zijn leerlingen. Geef niet op als het tegenzit, spreek eerlijk en respectvol tegen teamgenoten, sta voor elkaar klaar. Alles met de focus op het gezamenlijke doel: winnen.

Afgelopen juli 2021 heeft Ron alle insight gedeeld d.m.v. de lancering van zijn boek genaamd; Eeuwig goud.

Ron vindt dat je geen vrienden hoeft te zijn om een team te vormen. Maar een team vraagt wel, net als vriendschap, om geven en nemen. Ron stopt niet totdat dit doel bereikt is.

Dus ben jij leidinggevende van een team met meer potentie dan nu benut wordt?

Wil jij je team/bedrijf naar Olympische prestaties op businessniveau brengen? Laat Ron jullie helpen om succesvol te worden in jullie doelstellingen. 

Bel ons, zodat we samen een nieuw verhaal kunnen creëren ism Ron Zwerver!

Gallery