Pien Sanders

Goud in Tokio 2020

Pien (11 juni 1998) is een van Nederlands grootste hockey talenten! Ze is fulltime hockeyster en droomt van de Olympische Spelen in Tokio 2020. Pien is een stoere verdedigster en altijd een sta in de weg voor de tegenstander. In 2017 tijdens het EK is zij verkozen tot grootste talent en werd ze ook Europees Kampioen.

Pien speelt voor haar club in Den Bosch en komt uit voor het Nederlands Team. Pien  is effectief en snel aan de bal. In de toekomst wil zij vaker titels behalen met haar club en uitgroeien tot een vaste waarde in het Nederlands Team. In de zomer van 2021 won ze Olympisch Goud met het Nederlands team in Tokio!

Pien en haar doelen

Buiten het hockey vindt Pien het leuk om presentaties te geven aan het bedrijfsleven of aan hockeyclubs. Ze houdt van social media en doet ze een zelfstudie “kindercoach” nadat ze met succes haar MBO diploma sport en bewegen heeft gehaald.  Als u uw naamsbekendheid wilt vergroten of product functionaliteiten wilt uitleggen kunt u zeker overwegen om Pien hiervoor in te zetten als ambassadeur. Ook kan zij een hockey clinic of een inspirerende sessie op uw bedrijf verzorgen met als thema verdedigen, gezond leven, presteren onder druk of over het communiceren binnen uw team!

Samen met Sport Stories streeft Pien ernaar om meer bekendheid te genereren voor de sport en ook jonge meiden te laten zien hoe leuk deze sport is! 

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die Pien kan bieden voor uw bedrijf. Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan de fans!

Gallery

nl_NL