Historische zilveren medaille op voltige

Loran(9 mei 1999) is een van Nederlands beste turners! Hij won een historische zilveren medaille op het EK in München 2022 . Loran de zoon van een Chinese moeder en Nederlandse vader is opgegroeid in Haarlem. Hij komt al zijn hele turn carrière uit voor SV Pax. Loran heeft tijdens zijn vele trainingen ook zijn studie Medisch Laboratorium onderzoek succesvol afgerond.  Samen met zijn team genoten wil hij heel graag deelnemen aan de Olympische Spelen in Parijs. Ze hebben zich afgelopen oktober 2023 gekwalificeerd als team voor de Olympische Spelen! In Parijs wil Loran laten zien dat hij tot de wereldstop behoort op voltige!

Loran en zijn doelen

Loran wil een van de mannelijke boegbeelden worden van de Nederlandse turnsport. Na de grote internationale successen van Epke laat hij zien dat er ook voor Nederlandse mannen mogelijkheden zijn op succes. 

Samen met Sport Stories streeft Loran ernaar om meer bekendheid te genereren voor de sport en ook jonge jongfens te laten zien hoe leuk deze sport is! 

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die Loran kan bieden voor uw bedrijf. Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan de fans!

Gallery