Become the best

Nederlands nummer één BMX-ster. Laura verraste Nederland door al op 18 jarige leeftijd de 1e Nederlandse BMX medaille ooit te veroveren op de Olympische Spelen in Londen. In juni 2018 werd ze Wereldkampioen en werd zusje Merel tweede in Bakoe. In 2019 bevestigde ze haar status met opnieuw een podiumplek op het WK (Zilver). In 2021 gaat ze voor maar een kleur medaille; de Gouden!

Ze heeft bewezen dat talent, lef en doorzettingsvermogen je tot de mondiale BMX top kunnen brengen. In 2015 toont Laura aan dat ze innovatief en vooruitstrevend is. Zo creëerde Laura het 1e commerciële BMX team ooit in de wereld. In 2016 is Laura de eindwinnaar van de Wereldbeker na het winnen van 3 van de races.  Naast het trainen op de BMX fiets en in het krachthonk houdt Laura zich bezig met het ontwerpen van BMX kleding en vindt ze het leuk om met vriendinnen af te spreken.

De ambities van Laura

De komende tijd zullen we Nederland dan ook kennis laten maken met het gezicht dat schuilgaat achter de race helm.

De ambitie van Laura; een gouden medaille op de spelen in Tokyo.
Samen met Sport Stories streeft Laura ernaar om meer bekendheid te genereren voor het BMX rijden en jonge meiden te laten zien hoe leuk deze sport is!

We bieden bedrijven exclusieve concepten aan i.s.m. met Laura. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die Laura en Merel u kan bieden.

Gallery