Kiran Badloe

Olympisch Goud Tokio 2021

Kiran zoon van een Surinaamse vader en Nederlandse moeder, de Olympisch kampioen van Tokio 2021 Wereldkampioen RSX in 2019, 2020 en 2021. Kiran raakt in Bonaire, waar hij drie jaar heeft gewoond, besmet met het windsurf-virus als hij op z’n 9e verjaardag een surfles cadeau krijgt. Na het behalen van zijn Havo diploma traint hij samen met de Olympische Kampioen Dorian van Rijsselberghe. Tijdens de vele races en wedstrijden komt de lange, sterke Kiran al vaak in de buurt van de wereldtop , met name als het hard waait surft hij de beste uitslagen en is hij niet bij te houden voor de concurrentie. In Februari 2016 behaalt hij een bronzen medaille op het WK in Israel en in de zomer van 2018 wordt hij 2e van de wereld op het WK in Denemarken. Op 28 september 2019 wordt hij voor het eerst wereldkampioen in Italië en op 29 februari 2020 voorde tweede keer! Belangrijker Kiran pakte het felbegeerde Olympische ticket voor Tokio.

Kiran Badloe

Kiran is in zijn spaarzame vrije tijd te vinden op het Scheveningse strand, hij houdt van verschillende actie sporten, als hij niet op zijn plank staat beoefent hij o.a  kite surfen, golf surfen, paddle boarding en mountainbiken. Deze activiteiten staan allemaal in het teken van zijn fitheid en prestaties op de RSX plank!

Kiran trainde en reisde samen met Dorian van Rijsselberghe. De twee toppers hebben hun eigen kwalificatie traject ontwikkeld ism met de coach. Dit zorgt ervoor dat ze zolang mogelijk samen blijven om te kunnen leren van elkaar op weg naar de volgende Olympische spelen in Tokio 2021.

We bieden bedrijven exclusieve concepten aan ism met Kiran. Help Kiran mee in het bereiken van zijn ambitie, de derde Nederlands Olympische kampioen windsurfen worden!

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die Kiran kan bieden voor uw bedrijf. Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan de fans!

Gallery

nl_NL