Fastest in the World

Kimberly verraste de wereld door in november 2019 in Dubai twee medailles te winnen op het WK para-atletiek (Zilver op de 200m en Brons op de 100m sprint). Ze is pas fulltime atleet sinds november 2018!

Op 8-jarige leeftijd raakte Kimberly betrokken bij een traumatisch bus-ongeval. Ze waren met het gezin op weg naar vakantie in Spanje toen het noodlot toesloeg. De buschauffeur viel in slaap en crashte. Haar moeder overleed, haar vader en twee oudere broers raakte lichtgewond. Kimberly was zwaargewond. Ze heeft haar leven te danken aan een medisch wonder en de juiste beslissing van een kinder specialist tijdens de helikoptervlucht op weg naar het ziekenhuis. Hierbij heeft ze haar linker-onderbeen verloren. Na een proces van vallen en opstaan heeft het gezin weer geluk gevonden in het leven.

Kimberly is het paralympisch seizoen erg goed getart met 2 Wereld Records zowel op de 100 als op de 200 meter!

Life and Inspire

Instrumentenmaker Frank Jol heeft Kimberly een nieuwe sport specifieke prothese aangemeten. Sindsdien ontwikkelt ze zich als persoon en als atlete. Op de paralympische talentendag in 2017 is ze voor het eerst in aanraking gekomen met atletiek. Nadat ze al drie jaar als begeleider in de gehandicapten zorg had gewerkt startte haar grote droom op Papendal.

De ambitie van Kimberly is harder en sneller te gaan dan ooit iemand heeft gepresteerd op de sprint afstanden. Ze geniet enorm van haar eigen ontwikkeling als persoon en wil de rest van Nederland ook aan het bewegen krijgen.

Samen met Sport Stories streeft Kimberly ernaar om meer bekendheid te genereren voor de para-sport en iedereen te laten zien hoe leuk bewegen is.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die Kimberly kan bieden voor uw bedrijf. Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan de fans!

Gallery