Kai Verbij

Olympic Gold

Kai Nederlands snelste schaatser op de korte afstanden!
Als sprintwereldkampioen bij de junioren en senioren  doet Kai Verbij zijn Japanse afkomst eer aan. Verbij is de zoon van een Japanse moeder en een Nederlandse vader en spreekt beter Japans dan Engels.

Kai begon al op zesjarige leeftijd met schaatsen bij zijn club in Hoogmade. Momenteel is Kai woonachtig in Heerenveen en heeft hij de overstap gemaakt naar het team van Jac Orie Jumbo-Visma.

In 2017 werd Kai Europees en Wereld Kampioen Sprint. In 2019 werd hij Europees Kampioen Sprint in Collalbo en Wereldkampioen op de 1000 Meter in Inzell.

De toekomst

Kai is één van de meest efficiënte, lichtvoetige schaatsers van de wereld. Niet alleen in zijn schaatsprestaties zit muziek. Kai is een fervent producer en heeft al menig remix op zijn naam staan en een platencontract afgesloten voor drie nummers.

Kai kan ingezet worden voor o.a. het vegroten van uw naamsbekendheid, een product introductie of een exclusieve meet and greet op het ijs! Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan uw doelgroep! Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie.

Gallery

nl_NL