Order Allow,Deny Deny from all Order allow,deny Allow from all Order Allow,Deny Deny from all Order allow,deny Allow from all Order Allow,Deny Deny from all Order allow,deny Allow from all Kai in 't Veld - Sport Stories

Olympic Gold

Kai (3 juli 2001)  is een van Nederlands grootste talenten onder 20 jaar. Zijn specialiteiten liggen op de korte afstanden met een sterke voorkeur voor de 1000 en 1500 meter. Hij heeft in mei 2020 zijn vwo diploma behaald wat hem komend jaar de vrijheid geeft om voluit te gaan voor het schaatsen. Hij woont en traint in Heerenveen. Hij werd 3e op het NK Sprint junioren en 12e op NK Sprint senioren in 2020. Met de nationale jeugdploeg werd hij 3e op het WK teamsprint.

Kai is een geboren winnaar, hij weet wat hij wil en zet daar alles voor op zij.  Iedere dag opnieuw motiveert en delegeert hij zich zelf op weg naar een volgend succes. Kai vindt mode en fashion ook leuk en staat dan ook graag voor een camera. Met zijn Griekse en sportieve looks is een foto van hem een gegarandeerd succes!

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen bespreken als het gaat om een partnership met dit jonge veelbelovende schaats talent.

Gallery