Goud in 2026

Janneke ( 20 oktober 2001) is geboren in een warm nest in het Brabantse Mierlo. Ze heeft het mogul skien ontdekt bij indoor centrum Montana in Valkenswaard. Sinds drie jaar trekt ze door Europa samen met haar moeder en haar twee jaar jongere zusje Laura. In 2019 won ze voor het eerst een Europa Cup wedstrijd.  Door het Europa Cup succes (2e overall) mag ze nu deelnemen aan de  World Cup. Ze wordt samen met haar zusje fulltime getraind door de  Zwitserse top trainer Fred Weiss. Haar training bestaat o.a. uit kracht training, trampoline springen, waterschans trainingen in de zomer en natuurlijk skien op echte sneeuw. Janneke staat bij jury leden bekend om haar krachtige, hoge sprongen.

Haar droom

Als je een wedstrijd wilt winnen in de discipline mogul skien gaat het om de hoogste cijfers gebaseerd op snelheid, ski stijl en de uitvoering van de twee sprongen op 2 schansen die op het parcours liggen.

Haar droom: GOUD halen op de Olympische Spelen en Nederland enthousiasmeren voor de ski en mogul sport.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die we kunnen bieden voor uw bedrijf. Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan de fans!

Gallery