Tennis Talent

Guy (8 april 2022) is een van de grootste Nederlandse tennistalenten. In 2020 behaalde hij een halve finale plek in het juniorentoernooi op Roland Garros op het Parijse gravel en eindigde hij zijn juniorencarrière bij de beste 20 spelers van de wereld. Guy komt uit een echte tennisfamilie, tennis werd hem met de paplepel ingegoten. Vader Arnoud en moeder Arna speelden beiden op hoog niveau. Hoewel Guy ook even voetbalde bij VV Maarssen en ook nog op judo zat, ging hij als kind al mee naar Luck Raeck, de vereniging in Maarssen waar hij nog altijd lid is. Op een zeker moment koos hij voor tennis, dat vond hij toch het leukst, en waarschijnlijk ook omdat hij er het beste in was.

Guy werd Nederlands kampioen in de categorie tot en met 16 jaar, en later ook in de leeftijdsklasse tot en met 18 jaar. Tijdens de covid pandemie besloot Guy om te gaan tennissen en studeren in Amerika. Hij speelde in 2021 voor Pepperdine University (Californië), waar hij tot “freshman of the year” werd benoemd, met een hoog aantal winstpartijen in de singles (16-3). Daarna besloot hij om fulltime als tennisser aan de slag te gaan, geholpen door de Nederlandse tennisbond.

Neem contact op

Op het moment krijgt Guy steeds steun van de Nederlandse tennisbond en jaagt hij samen met trainer Marcel Vos naar een hogere positie op de wereldranglijst. In 2023 won hij 5 future toernooien en is hij al gestegen van plek 600 naar 330 op de ATP-ranking. Doel is zijn niveau constant te verbeteren en zo deze stijging voort te zetten, zodat uiteindelijk plaatsing voor meer prominente toernooien, zoals de Grand Slams, mogelijk gaat worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die Guy kan bieden voor uw bedrijf.

Gallery