David Harte

Hockey en ondernemen

David Harte een van de beste  hockey keepers van de wereld!

Hij komt uit Cork (Ierland) en speelt professioneel hockey. Hij speelt bij SV Kampong en woont al in Utrecht sinds 2010. Hij is de huidige aanvoerder van het Ierse Nationale team en heeft al meer dan 220 interlands gespeeld. Hij speelde o.a. op de Olympische Spelen in Rio 2016 en op het WK in 2018. Op het moment is hij in de race voor een plekje op de Olympische Spelen in Tokio.

Hij is twee maal verkozen tot beste keeper van de wereld! Met Ierland heeft hij een bronzen medaille op het EK behaald en is hij winnaar van de Euro Hockey League en heeft hij ook tweemaal de Nederlandse titel gewonnen met Kampong.

Samenwerken?

Buiten het hockey veld om is David erg actief als lid van verschillende atleten verenigingen o.a. die van het Ierse Olympische Committee en is hij secretaris van het Europese Olympische Committee  en is hij onderdeel van de atleten vertegenwoordiging in het bestuur van de Wereld Hockey Bond. Zijn focus ligt op gender gelijkheid en de toekomst van een atleet na afloop van zijn sportieve carrière.

David is afgestudeerd Leraar Lichamelijke Opvoeding en Biologie. In zijn vrije uurtjes is hij ook nog bezig met zijn master in Sport Economie. Ook spreekt David regelmatig voor het bedrijfsleven, geeft hij clinics en trainingen en organiseert hij hockey reizen en uitwisselingen.

Zoals je ziet is David erg actief en een mooie toevoeging voor al je events als top sporter. Hij spreekt natuurlijk vloeiend Engels. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak om David in te zetten voor je specifieke behoefte. We creëren samen een uniek verhaal!

Foto credits: W Vernes en K Suyk.

Gallery

nl_NL