Bekkering-Duetz

Brons in Tokio 2021

De Nederlandse zeilsters Annemiek Bekkering en Annette Duetz zijn tweevoudig wereldkampioen in de 49erFXklasse en wonnen prins in Tokio 2021. Ze zijn de eerste 49erFX-zeilsters die ooit twee keer op rij de wereldtitel winnen.

De dames die naast het leven als professional zeilster ook nog studeren; Annemiek; bewegingswetenschappen en Annette technische natuurkunde houden inmiddels van het leven als Olympische deelnemer. Annemiek vertelde voorheen echter tegen iedereen dat ze niet naar de Olympische Spelen wilde als zeilster. Dat was allemaal veel te serieus en leek haar niet gezellig. 

De 49’er is met zijn zwaarden en weinig weerstand een spectaculair nummer. De Formule 1 in het zeilen met snelheden tot 40 kilometer per uur. Teamwork en communicatie tussen stuurvrouw en bemanning is van essentieel belang. Het complete plaatje; overzicht, kracht en tactisch denkvermogen bepaalt of het team in deze klasse succesvol zal zijn of niet.

Trainen en meer

Beide dames houden van het buitenleven, iedere dag trainen ze op het water maar ook op het land. Ze houden van fietsen, skaten, hiken, skiën, snowboarden en suppen! Alles samen en met plezier op weg naar Tokio

Samen met Sport Stories streven Annemiek en Annette ernaar om meer bekendheid te genereren voor de sport. Zeilen biedt de vrijheid tot spelen in de natuur met gebruik van de elementen uit de natuur wind en water. We bieden bedrijven exclusieve mogelijkheden aan i.s.m. met de dames.  Je kunt hierbij denken aan een partnerships, branding mogelijkheden maar ook aan fantastische zeil clinics of workshops.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die we kunnen bieden voor uw bedrijf. Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan de fans!

Gallery

nl_NL