We realiseren jouw zakelijke ambitie en laten je scoren

Sport Stories begeleidt een select team van topsporters en topsporttalenten en creëert voor hen een omgeving waarin ze zich maximaal op hun sportprestaties kunnen richten.

Inclusiviteit
en Duurzaamheid

We benutten de kracht van sport om betekenisvolle impact te genereren door verhalen te creëren via partnerschappen op het gebied van klimaatverandering en inclusiviteit.

De verhalen zijn gemaakt om via sport te inspireren en een positievere toekomst voor mens en planeet op te bouwen terwijl ook commerciële doelen worden bereikt.

*Inclusiviteit bij Team Calve Parastars

*Duurzaamheid, waterstofmissie van ‘Missie H2’

Jouw zakelijke verhaal verbonden met topsport

Sport is emotie; elke dag opnieuw gaan succes en tegenslag en vreugde en verdriet hand in hand. Metaforisch voor ons leven, ook op de werkvloer. 

Sport Stories begeleidt een select team van topsporters en topsporttalenten en creëert voor hen een omgeving waarin ze zich maximaal op hun sportprestaties kunnen richten. De aanpak van Sport Stories werpt haar vruchten af. Niet voor niets kiezen toppers als Olympisch kampioen Esmee Visser en wereldkampioenen als Kiran Badloe en Kai Verbij voor de ondersteuning door Sport Stories.

Bekijk onze diensten

De topprestaties van onze sporters maakt Sport Stories zeker interessant voor jouw bedrijf. Op het vlak van management, marketing en communicatie bieden we tal van diensten die succesvol zijn in te zetten voor het realiseren van jouw zakelijke ambities en doelen.

De atleten

Sport Stories gaat niet voor de korte termijn, maar voor langdurige relaties, ook in de begeleiding van haar sporters. Niet voor niets behoren meerdere talenten, die allen de top willen bereiken, tot het team van Sport Stories. We presenteren je graag onze (internationale) toppers, die al vele Europese-, wereld- en zelfs Olympische titels hebben behaald. Ieder met hun eigen verhaal.

Waarom Sport Stories?

Na bescheiden eerste stappen is Sport Stories onder leiding van Bart van Schijndel inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend sportmarketingbureau in Nederland.

15 jaar ervaring

Meerdere Europees, wereld- en Olympisch kampioenen maken dankbaar gebruik van de begeleiding van Bart van Schijndel met Sport Stories.

Sport en business samen

Bart van Schijndel heeft een professioneel netwerk van specialisten opgebouwd, waarmee Sport Stories ook voor jou als ondernemer een groot aanbod aan diensten heeft waarbij sport en business hand in hand gaan.

Neem contact
met ons op